Kwaremontse Wijngaard

maandag 2 november 2020

Einde Fermentatie ?

 Na de gisting wordt de wijn gemeten (pH, SO2, totaal zuur en soortelijk gewicht).



Gepost door VC op 02:15
Dit e-mailen BlogThis!Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwere post Oudere post Homepage
Abonneren op: Reacties posten (Atom)

Bijdragers

  • Koenraad Marchand
  • VC

Blogarchief

  • ►  2021 (2)
    • ►  februari (1)
    • ►  januari (1)
  • ▼  2020 (29)
    • ▼  november (8)
      • Herfstbeelden
      • Clarification
      • Cuvaison
      • Einde Fermentatie ?
      • Levurage
      • Débourbage - Chaptalisatie
      • Pressurage
      • Eraflage - Foulage - Pressurage
    • ►  september (5)
    • ►  augustus (10)
    • ►  april (1)
    • ►  maart (5)
  • ►  2019 (40)
    • ►  november (4)
    • ►  september (3)
    • ►  augustus (4)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (13)
    • ►  mei (14)

ook leuk

  • kwaremontsewijngaard
Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.